Whether a company is looking for a complete end-to-end enterprise software solution or a specific application such as customer relationship management, supply chain, or financial accounting applications, we can deliver it. We developed ground-breaking technologies like Web services in developing industry-specific solutions.


Contact
  

Doriti un magazin on-line, un blog personal , un site pentru prezentarea afacerii sau o aplicatie web pentru uz intern? Va oferim solutii personalizate, rapid si la pretul corect. Gazduirea paginilor WEB se face pe un server dedicat din Germania, in conditii de functionalitate si siguranta ireprosabile.


JavaScript gratuit folosit pentru implementarea unui calendar (pentru cules date). Parametrizare este foarte simpla, culori pot fi schimbate direct in CSS.


Ofera urmatoarele facilitati: pastrarea fisierelor pe un server securizat, in conditii de maxima siguranta, catalogari, sharing, functii de cautare si filtrare, ...


Joomla templates gallery

Dezvoltam solutii web 100% personalizate (PHP, mySQL, Javascript, Ajax, jQuery). Vizitati portofolio.

Oferim si implementarea de magazine online (Magento) si pagini web de prezentare (Wordpress). Pentru detalii vizitati galeria de prezentare


Structura paginilor web este optimizata (SEO), pentru a ajunge in topul rezultatelor motoarelor de cautare: Google, Yahoo, Bing, Alexa pentru anumite cheie dorite.
Supervizarea pozitionarii in motoarele de cautare este facuta periodic de utilitarul rankingChecker.


Firma:

Completati numele sau firma.


Email:

Completarea adresei de email este obligatorie.


Telefon:

Numarul de telefon la care doriti sa fiti contactat telefonic.


Subiect mesaj:

Selectati tip site


Tip site dorit:
Doriti un nou site?
sa modificati un site existent?

Pagina WEB:

Adresa paginii web daca aveti.


Tematica:

Exemplu: piese auto, hotel, restaurant, servicii foto,...


Site-uri similare care va plac:


Mesaj:

Doriti gazduire site?

Da Nu - La cerere se asigura hosting.


Buget alocat:
Selectati bugetul alocat proiectului