Whether a company is looking for a complete end-to-end enterprise software solution or a specific application such as customer relationship management, supply chain, or financial accounting applications, we can deliver it. We developed ground-breaking technologies like Web services in developing industry-specific solutions.


WEB Design
  
Portofolio
NOU Joomla! templates
Doriti un magazin on-line, un blog personal , un site pentru prezentarea afacerii sau o aplicatie web pentru uz intern? Va oferim solutii personalizate, rapid si la pretul corect. Gazduirea paginilor WEB se face pe un server dedicat din Germania, in conditii de functionalitate si siguranta ireprosabile.
Suport si tehnologii folosite: PHP, mySQL, Javascript, Ajax, Google API
Paginile WEB sunt personalizate conform preferintelor beneficiarului: aspect general, culori, imagini de prezentare.  Indiferent de tipul de pagina dorit, beneficiati de urmatoarele:

Optimizare SEO

» Continut administrabil - CMS

» Baza de date SQL administrabila


 • Paginile WEB sunt optimizate (SEO) pentru indexarea de catre motoare de cautare, in functie de cerintele beneficiarului (cuvinte cheie dupa care doreset sa fie "gasit" de catre motoarele de cautare: Google, Yahoo, ...).
 • Realizarea paginilor web este facuta in conformitate cu cerintele World Wide Web Consortium (W3C), fiind 100% fara de erori, aceasta asigurand compatibilitatea cu cele mai multe tipuri de browsere: Internet Explorer, Fire Fox, Chrome, Opera, Safari,... . Verificarea codului HTML si CSS este asigurata.
 • Implementarea scripturilor Google Analytics necesare pentru supervizarea traficului.
 • Realizarea fisierelor de tip sitemap (XML si ROR) pentru "publicarea catre Google". Aceste fisiere se reactualizeaza in mod automat la modificare paginilor.
 • Se genereaza automat harta site-ului - sitemap - care usureaza identificarea de catre vizitatori a sectiunilor si asigura o mai buna indexare a tuturor paginilor de catre motaoarele de cautare: Google, Yahoo,...

Continut administrabil - CMS

» Optimizare SEO

» Baza de date SQL administrabila


 • Continutul paginilor care se modifica relativ des se pot modifica de catre beneficiar fara a fi necesara o interventie specializata:
  • continutul si formatul textului: culori, marime si stil caractere, aliniere, etc. se poate modifica in modulul de administrare
  • se pot insera un numar nelimitat de imagini, acestea putandu-se sterge sau inlocui ori de cate ori este nevoie.
  • se pot adauga in text linkuri (referinte) catre pagini interne sau externe in functie de necesitatile de moment
  Administrarea continutului paginilor se face cu ajutorul "unui CMS" - Content Management System.
 • Imaginile de prezentare se catalogheaza intro galerie foto personalizata, prezentarea acestora se poate face in modul "popup" sau "slide show". Imaginile din galeria foto sunt administrabile direct (adaugare, stergere, inclocuire), acestea sunt pastrate in baza de date.
 • Filmele de prezentare (video) sunt convertite in format FLV (foarte eficient, asigura un raport calitate / dimensiune fisier foarte bun), prezentarea lor facandu-se cu ajutorul unui player foarte performant.
 • Pagina de contact include pe langa informatiile standard (adresa, telefoane si adrese de email si un formular de contact (trimitere de mesaje) personalizat. Mesajele se trimit prin email si se stocheaza in baza de date pentru a se putea consulta ori de cate orie este necesar.  Adresa de contact este marcata pe harta - Google Map - vizitatorii putand identifica foarte usor pe harta ruta ce o au de urmat indiferent de punctul de plecare: traseu, distante,...

Baza de date SQL administrabila

» Continut administrabil - CMS

» Optimizare SEO


Realizarea unor pagini dinamice, actualizabile de catre beneficiar de cate ori este necesar, este posibila prin folosirea unei baze de date personalizata care stocheaza informatiile necesare.  Facilitati:
 • Catalog de prezentare personalizat pentru produsele si/sau serviciile oferite.
  • Acestea se pot evidentia pe categorii si subcategorii.
  • Formatul de prezentare al categoriilor, subcategoriilor, produselor / serviciilor este 100% personalizabil
  • Structura acestora este foarte flexibila, pentru fiecare se pot stabili caracteristici individuale: unitati de masura, culori, dimensiuni, etc.
 • Interfata de cautare in baza de date dupa criterii date (categorie, subcategorie, denumire, etc.) sau "full text".

Vizitati portofolioJavaScript gratuit folosit pentru implementarea unui calendar (pentru cules date). Parametrizare este foarte simpla, culori pot fi schimbate direct in CSS.


Ofera urmatoarele facilitati: pastrarea fisierelor pe un server securizat, in conditii de maxima siguranta, catalogari, sharing, functii de cautare si filtrare, ...


Structura paginilor web este optimizata (SEO), pentru a ajunge in topul rezultatelor motoarelor de cautare: Google, Yahoo, Bing, Alexa pentru anumite cheie dorite.
Supervizarea pozitionarii in motoarele de cautare este facuta periodic de utilitarul rankingChecker.