Whether a company is looking for a complete end-to-end enterprise software solution or a specific application such as customer relationship management, supply chain, or financial accounting applications, we can deliver it. We developed ground-breaking technologies like Web services in developing industry-specific solutions.


Javascript Calendar
  

Ofera urmatoarele facilitati: pastrarea fisierelor pe un server securizat, in conditii de maxima siguranta, catalogari, sharing, functii de cautare si filtrare, ...


Joomla templates gallery

Dezvoltam solutii web 100% personalizate (PHP, mySQL, Javascript, Ajax, jQuery). Vizitati portofolio.

Oferim si implementarea de magazine online (Magento) si pagini web de prezentare (Wordpress). Pentru detalii vizitati galeria de prezentare


Structura paginilor web este optimizata (SEO), pentru a ajunge in topul rezultatelor motoarelor de cautare: Google, Yahoo, Bing, Alexa pentru anumite cheie dorite.
Supervizarea pozitionarii in motoarele de cautare este facuta periodic de utilitarul rankingChecker.Data selectata: 


Cateva facilitati care diferentiaza acest script de altele similare:
 • Este multilingv, schimbarea limbii de afisare se poate face dinamic, in timpul utilizarii.
 • Formatul de afisarea al datei este oricand parametrizabil i timpul utilizarii.
 • Inchiderea automata sau nu a calendarului dupa selectarea datei se poate parametriza.
 • Se poate bloca selectarea zileleor anterioare datei curente.
 • Tipul de afisare al datei este diferentiat: luna curenta, in afara lunii curente, zi curenta, zi selectata.
 • Unul si acelasi formular de calendar se poate folosi pentru colectare pentru un numar nelimitat de date in acelasi formular.
 • Calendarul se pozitioneaza automat langa campul care urmeaza a fi completat.

Tot ce aveti de facut pentru implementarea calendarului este:

 • Descarca arhiva
 • Dezarhiveaza
 • Seteaza parametrii
 • Incarca fisierele pe server

Pe langa faptul ca acest script ofera toate aceste facilitati, el ofera posibilitatea setarii dinamice a tuturor parametrilor, in functie de necesitatile de moment. Setarile se pot modifica utilizand functii dedicate.

Pentru identificarea usoara a datelor din calendar, acestea sunt prezentate in stiluri diferite pentru: luna curenta, in afara lunii curente, zi curenta, zi selectata.

Pentru a preveni colectarea de date eronate (ex. planificarea unui eveniment la o data trecuta) este posibila blocarea colectarii a acestor date. Blocarea se face prin schimbarea unui singur parametru de configurare.

Spre deosebire de multe alte scripturi similare, acesta ofera posibilitatea de colectarea de date multiple. Scriptul se instaleaza o singura data putand fi apelat din diverse locatii.

Scriptul poate fi utilizat cu usurinta de catre webmasteri cu putine cunostine de Javascript sau chiar deloc, sau de programatori cu experienta in Javascript.